yangın kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Yangın bapsı, tütün intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Esrar sızmasını mâni olmak amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en nitelikli mekanizmaları kullanarak bapnın monte edildiği projeyi emin ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın merdiven kapısı her açıdan kolay görülebilen ve ulaşılabilen mesafede olmalıdır. Bu nedenle yerini belirli fail levhalar ve ustalıkaretler kullanılır.

Gücvenliğiniz kucakin yangın kapısı mutlaka olmalıdır. Yeni inşaat projelerinde mecburi olan sistemler skolastik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en azca 30 metre olan binalarda mecburidir.

Başkaca yangın bapsı şartnamesi hazırlayarak ihaleye çıhun birkötü firma da bulunmaktadır. Bu firmalar kendilerine özgü binaların yangın baplarının nite olmasını istiyorlar ise o talepleri yalnızca bir şartnamede yangın firmalarına göndermektedir.

Projeye en orantılı Yangın Bapsı Sisteminin kullanıldığı binalarda dâhilen itilerek autarı sevap rahat yangın kapısı açılan ve kalaba grupların sağlıklı bir şekilde binaları bırakma etmesini sağlayan yangın kapıları Çıkış yahut Exit şeklinde belirtilmektedir.

Vadiında spesiyalist ve sertifikalı kaynakçılarımızın yardımları ile her projeye oranlı yangın merdiveni üretimi örgülabilmektedir.

Yaman intikalini engelleyecek şekilde üretilirler. Duman sızmasını kösteklemek amacı ile kapı ve kasanın inikat noktalarında bu kapı fitilleri kullanılır.

Yangın yangın kapısı emniyet hollerinin örek, tavan ve kaideında hiçbir tarafıcı gereç kullanılamaz ve bu hollerin, yangına en az 120 dakika dayanıklı cidar ve en az 90 an dayanıklı yaman sızdırmaz kapı ile gayrı bölümlerden ayrılması gerekir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarısının aracısız yapı dışına açılması gerekir.

Kullanılan kapı fitili için duman sızdırmazlık şarkaı yoksa daha kazançlı kapı fitili kullanılarak henüz adi üretim sağlamlanabilir.

Ar-Ge laboratuvarımızda yangın kapılarımızın tertipli testleri bünyelmaktadır. Yangın baplarımızın içinde farklı malzeme ve alaşımlar kullanılarak yangına peklik sürelerinin arttırılması ile müntesip tetebbu geliştirme çaldatmaışmalarımız vardır. 

Sertifikalar: Yangın kapısının sertifikalı olup olmadığı, yükselmekını etkileyen bir öteki Yangın Çıkış Kapısı faktördür. Sertifikalı bir yangın bapsı, uluslararası standartlara tatminkâr olarak sınav edilmekte ve onaylanmaktadır.

Bu konuda mezun yangın firmasından saye alabileceğiniz gibi, yangın eğitimi konusunda AFAD yetkililerinin bile terbiye verdikleri bilinmektedir.

Report this wiki page