Yangın Merdiveni Kapısı Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne derece süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A derslikı bir yangın bapsı çoklukla 60 dakika, B klası bir yangın kapısı ise 30 dakika boyunca yangına karşı dayanıklılık gösterebilir. Yangın bapsı seçerken, bu metanet sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

üste, adi yangın kapılarının, sertifikaları olmayabileceği ve yangın esnasında yeterince dayanıklı olmayabileceği dair uyartıyorlar.

ürkü kolu olmalıdır: Müstacel çıkış kapıları, panik koluna mevla olmalıdır. Bu, bapnın hızlı ve zorlamasız bir şekilde açılmasını sağlar ve insanların evgin durumlarda güvenli bir şekilde tahliye edilmesini kolaylaştırır.

Yangın merdiveni standartları TSE kalite skalasında net olarak belirtilmiştir. Tüm bilgilerin bulunmuş olduğu standartlar çizelgesine bakarak yangın merdiveni imal eylemek ve montajını kılmak binaların yangından korunması ciğerin elzemdir.

Yangın Bapsı kızılırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası şeşnda bizim cenahımızdan üretilen baplar üzere birinci sınıf ve sertifikalı ürünler tercih etmenizdir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our kent. Changes will take effect once you reload the page.

Binada kâin kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya veya yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve panik barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine mütenasip olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut andıranında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her mevsim muaf buzakılmalı ve engellenmemelidir.

Yangın Kapısı yangın ve benzeri ivedi durumlarda insanların hariçya en hızlı halde tahliyesini sağlayan baplara maruz isimdir.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en birinci sınıf malzemeleri kullanarak dilek edilen bünyeda imal edip, montaj ve onarma vetirelerinde gerekli mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum hileıyoruz.

Açılıp - kapanma nöbetlevinin problemsiz yerine getirilmesi gereken mekanizmalar olan Yangın Kapılarında muayyen periyotlarla bu hesap denetleme edilmelidir. 

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları spontane otomatik olarak kapanarak eminği sağlamlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Her bir kata yerleştirilen yangın baplarının da belli özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu Yangın Kapısı hapishaneğimizde yangın kapısı Adana pazariniz bâtınin bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Yangın merdivenleri dokumalırken çokliği konutlarda 80cm, topluma vazıh gestaltlarda 120cm, güçlü katlı ofis binalarında 90cm enliliğinden azca olmamalıdır. Kaçış yolları rahatliği 180cm’den az olmamalıdır.

Report this wiki page